Gdzie żyje największa na świecie populacja dzikich mułów?

na Florydzie
556
na Bliskim Wschodzie
2088
w Maroko
1976
nigdzie
4333
Muł jest bezpłodnym potomkiem osła i klaczy. Nie ma więc populacji dzikich mułów, gdyż nie mogą się rozmnażać.
popraw to pytanie
Kinga H
zasięg: raczej globalnemułyprzyrodazoologiazwierzęta